Folkemødet 2021

2. juni 2021

BAT-busser under folkemødet.

Al busbetjening af Allinge og Sandvig sker i perioden fra og med torsdag d. 17. juni kl. 05.00 til og med lørdag d. 19. juni kl. 23.59 til og fra Kirkepladsen i Allinge.

BAT’s ordinære betjening af Sandvig er annulleret i perioden 17.-19. juni. I stedet køres der fra Kirkepladsen til Sandvig gl. Station via Slotslyngen. Dette gælder kun ruterne 7 og 8. 

Ruterne 1, 2 og 10 har Kirkepladsen som endestation og kommer ikke til Slotslyngen og Sandvig.

Regionale ruter

BAT kører alle regionale ruter, der normalt vil køre til Allinge, Sandvig og Hammershus til Kirkepladsen, og derfra videre med den afgangstid, der normalt ville være gældende for bussen på Lindeplads udgående retning eller fra Hammershus for busser, der ellers ville køre gennem Slotslyngen.

Skolebus til Kongeskær

Skolens elever og personale køres til og fra Allinge torsdag d. 17. og fredag d. 18. juni via Kirkepladsen.

Dubleringsbusser (Ekstra busser til og fra Folkemødet)

Der køres en korridor vest mellem Lufthavnen – Rønne – Hasle - Kirkepladsen, denne bus kører tilpasset til flyankomster og -afgange. Denne køreplan sættes op på Kirkepladsen, i Lufthavnen, Rønne Havn og på Rejseplanen.

Torsdag til lørdag køres der i perioden 07.00 til 23.00 fra Kirkepladsen.

Der køres en korridor øst mellem Kirkepladsen - Gudhjem - Svaneke – Nexø - Dueodde, denne rute betjenes af rute 7. Der indsættes ekstrabusser som rute 7 kl. 12.00, 16.00, 18.00 og 23.00.

Du kan læse mere på www.bat.dk og på www.rejseplanen.dk